Termeni și condiții

Termeni și Condiții

Raise Your Standards S.R.L. oferă accesibilitate la pagina web www.consultantaproductie.ro în baza termenilor și condițiilor de mai jos.  Prin accesarea şi utilizarea site-ului, acceptaţi aceşti termeni de utilizare.

 

Raise Your Standards S.R.L

CIF: 41203762
Reg.com.: J05/1508/2019
Str. Eroului Necunoscut, 53, Oradea, Bihor, 410175
Telefon: 0737855525
Banca BANCA COMERCIALA ROMANA SATU MARE IBAN RO06RNCB0221163717180001

Informaţii generale

Raise Your Standards S.R.L. este o companie înregistrată în România având numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J05/1508/2019 și C.U.I. 41203762.

Acces
Permitem accesul la site-ul nostru și putem retrage sau modifica site-ul fără notificare. Nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil într-un anumit moment sau pentru o anumită perioadă. Putem restricţiona accesul la unele părţi ale site-ului nostru sau la întregul site.
Drepturile de proprietate intelectuală

Suntem proprietarul sau deţinătorul de licenţă pentru toate drepturile de proprietate intelectuală care apar pe site-ul nostru şi în materialele publicate pe acesta, inclusiv, fără limitare, mărci comerciale, logo-uri, grafică, fotografii, animaţii, semne, video, publicații, rapoarte și text. Utilizarea site-ului nostru şi a conţinutului său nu vă acordă niciun drept asupra proprietăţii noastre intelectuale sau proprietăţii intelectuale a terţilor din site-ul nostru şi conţinutul său.

Nu puteţi copia, reproduce, republica, descărca, posta, difuza, înregistra, transmite, exploata comercial, edita, comunica publicului sau distribui în orice mod serviciile, paginile web sau materialele de pe site-ul nostru sau coduri de calculator cu elemente care cuprind aceasta. Orice altă utilizare decât cea permisă în temeiul acestor termeni poate fi realizată numai cu autorizare.

Cu excepţia cazului în care se prevede altfel, terţii (de exemplu, partenerii de afaceri, departamentele guvernamentale, clienţii şi asociaţii) care îşi publică conţinutul pe site-ul nostru păstrează proprietatea deplină a drepturilor de autor asupra materialului lor.

Utilizarea site-ului și conduita vizitatorilor

Puteţi folosi site-ul nostru (sau orice parte a acestuia), în conformitate cu toate legile aplicabile relevante pentru jurisdicţia de la care accesaţi site-ul nostru.

Sunteţi de acord ca în utilizarea site-ul nostru (sau orice parte a acestuia) nu veţi:

 • Utiliza site-ul nostru în orice mod care poate duce la încurajarea, achiziţionarea sau efectuarea de orice activități penale sau ilegale;
 • Transfera fişiere la sau prin intermediul site-ul nostru care conţin viruşi, troieni, viermi sau orice altceva care este rău intenţionat sau tehnologic dăunătoare sau care pot interfera, întrerupe sau perturba funcţionarea normală a site-ului nostru;
 • Introduce sau transfera prin intermediul materialului site-ul informații care sunt defaimatoare, calomniose, obscene, ofensatoare, amenințătoare, blasfemii, sau materiale care poate provoca disconfort;
 • Utiliza site-ul nostru într-un mod în care provoacă întreruperea, deteriorarea sau disfuncționalitatea site-ul;
 • Folosi site-ul nostru într-un mod care încalcă drepturile unei alte persoane sau firme (inclusiv, fără limitare, drepturi de proprietate intelectuală sau drepturi de confidențialitate);
 • Face nimic care ar încerca să ocolească sau interfera cu orice caracteristici de securitate ale site-ul nostru;
 • Încerca să obţineți acces neautorizat la orice parte sau componentă a site-ului nostru, serverul pe care site-ul nostru este găzduit sau orice server, computer sau bază de date conectată la site-ul nostru;
 • Încărca fişiere care conţin un link Hypertext activ la un alt site web.
Obligațiile dumneavoastră

Confirmaţi că:

 • Toate informațiile și detaliile furnizate de dumneavoastră către noi (inclusiv la înregistrare, dacă este cazul) sunt adevărate, exacte și actualizate în toate privințele și în orice moment;
 • Veţi respecta restricţiile de utilizare a site-ului nostru, aşa se prevede la alineatul (4) şi după se prevede în altă parte în aceşti termeni;
 • În ceea ce priveşte orice material publicat pe site-ul nostru, aveţi dreptul de a face acest lucru şi a obţine toate licențe sau aprobările necesare.
Transmiterea informațiilor

Orice idei, sugestii, comentarii, concepte, know-how, informaţii, tehnici, text, fotografii, grafică sau alt conţinut („materiale”) pe care le trimiteţi sau încărcaţi pe site-ul nostru vor fi considerate non-confidenţiale şi non-proprietate.

Prin transmiterea oricăror material către noi, garantați că acesta nu va fi:

 • Defăimătoar, calomnios, obscen, ofensator, amenințător, sau un material care poate provoca disconfort sau anxietate;
 • Încălca drepturile legale ale oricărei alte persoane;
 • Încălcaţi drepturile de autor, mărcile comerciale, secretul comercial, dreptul de proiectare, brevetul sau alte proprietăţi intelectuale sau dreptul de proprietate de orice fel oriunde în lume;
 • Falsifica sau şterge orice atribute de autor, sau de a elimina în caz contrar orice notificări corespunzătoare legale sau de proprietate;

Nu vom fi responsabili, sau răspunzători faţă de nici o terţă parte, pentru conţinutul sau acurateţea oricăror materiale postate de către dumneavoastră sau de către orice alt utilizator al site-ului web.

Obligațiile noastre legale și limitele privind răspunderea

Nu acceptăm nicio răspundere pentru:

 • Deteriorarea sistemului de operare al calculatorului sau pierderea datelor care rezultă din utilizarea site-ului nostru sau în legătură cu descărcarea de orice material postat, sau pe orice site conectat la acesta, cu excepţia cazului în care aceste daune rezultate din neglijenţa noastră;
 • Orice pierdere, deteriorare, cheltuieli, costuri, întârzieri sau alte răspundere (inclusiv, fără a se limita la orice pierderi financiare, ar fi pierderea de profit) pe care le poate suporta ca urmare a oricărui eveniment dincolo de controlul nostru rezonabil (inclusiv, fără a se limita la orice eşec al transmiterea, comunicarea, computerul sau alte facilităţi sau incapacitatea de a accesa site-ul nostru pentru orice motiv sau orice eşec, eroare sau întârziere în trimiterea sau primirea de orice notificare sau comunicare sau de instruire prin intermediul post sau orice mediu electronic).

Tot conţinutul de pe site-ul nostru este furnizat pe un „ca atare”.

Securitatea și confidențialitatea

Prelucrăm informaţii despre dumneavoastră în conformitate cu declaraţia noastră de confidenţialitate. Trebuie să citiți angajamentul nostru de respectare a confidențialității, care conține informații importante despre utilizarea datelor dumneavoastră personale, alte informații privind confidențialitatea și procesele și politicile noastre de securitate și care fac parte din acești termeni. Utilizând Site web Sunteţi de acord cu o astfel de prelucrare şi vă garantează că toate datele furnizate de către dumneavoastră este corectă.

Putem coopera cu orice autorităţi de aplicare a legii sau cu ordin judecătoresc care ne solicită sau ne direcţionează să divulgăm identitatea sau localizarea oricărei persoane care încalcă sau încalcă alineatul (4) sau pentru prevenirea sau detectarea infracţiunilor sau reţinerea sau urmărirea penală a infractorilor.

Putem investiga orice încălcare a acestor termeni sau plângeri raportate şi să ia orice acţiune pe care o considerăm adecvate (care pot include, fără limitare, eliminarea oricare dintre informaţiile dumneavoastră, emiterea de avertismente, suspendarea, restricţionarea sau de reziliere a accesului la şi/ sau eliminarea oricăror materiale de pe site-ul web.

Plata

Serviciile de training online (sau pachetele de training) oferite de Raise Your Standards SRL. pot fi accesate contra cost. Atunci cand plata este confirmata, clientul va primi pe mail un link de unde poate descarca cursul cumparat de pe site-ul consultantaproductie.ro .

Odata ce plata este efectuata si accesul la curs este acordat, vanzarea se considera incheiata.

Datele de card ale cumparatorului nu sunt nici stocate, nici accesibile site-ului www.consultantaproductie.ro sau SC. Raise Your Standards SRL. Platile efectuate online prin cardul bancar sunt preluate direct prin procesatorul de plati NETOPIA PAYMENTS, respectiv de catre institutia sau entitatea de autorizare a tranzactiei, despre care cumparatorul este informat inainte de introducerea datelor.

Modalitati de plata

Cursurile pot fi platite integral direct cu cardul VISA sau Mastercard

Livrarea produselor

Livrarea produselor / pachetelor de training online oferite de Raise Your Standards SRL. se livreaza exclusiv electronic, pe adresa de email a utilizatorului. Orice alte produse livrate pe suport fizic sunt considerate un cadou si nu fac parte obligatorie din produsul de baza.

Termene de livrare

Termenele de livrare ale cursurilor oferite de Raise Your Standards SRL. sunt intre 10 minute si 24 de ore de la receptia comenzii complete si achitate.

Politica de retur

Cursurile online se referă la acele cursuri care se desfășoară pe platforma educațională, în sistem autodidact.

În cazul cursurilor online nu se fac restituiri financiare. O dată achitat, cursul vă aparține, conform modului de acces pe care îl are acesta (acces permanent sau pe bază de abonament).

Modificări ale acestor termeni

Putem modifica aceşti termeni în orice moment. Toate aceste modificări vor avea efect de îndată ce au fost postate pe site-ul web şi se consideră că ați acceptat acele modificări prin utilizarea de către dumneavoastră a site-ului din acel moment.

Legea aplicabilă şi jurisdicţia

 În caz de orice dispută în ceea ce priveşte aceşti termeni sau orice cerere care rezultă sau este legată de o vizită a  site-ului web se aplică legile din România.

 

Sună acum