Coaching productie

j

by omuproductie

}

12.20.2022

Coaching productie

Coaching productie – Beneficiile oraganizaționale și individuale ale coachingului în companii

Mediul de afaceri a devenit din ce în ce mai complex și competitiv. Schimbările își găsesc expresie în fiecare aspect al vieții organizaționale. Filosofia de a face mai mult cu mai puțin pune mai multă presiune asupra liderilor, managerilor și angajați. Liderii de succes trebuie să gestioneze această schimbare constantă. Cu toate acestea, într-un mediu competitiv, aceștia trebuie să dezvolte perspective asupra modului de a transforma schimbarea în avantaj competitiv. Obiectivul coaching-ului este de a identifica comportamentul care trebuie schimbat prin examinarea factorilor care au generat apariția prvocărilor. Mai mult, utilizarea acestor informații în proces pentru a crea beneficii pentru individ și organizație.

Coaching productie

Caracteristicile organizațiilor modern – Structuri organizatorice mai plate, mai largi, rolurile de management și securitatea mai scăzută a locului de muncă sunt câteva aspecte care au determinat companiile să utilizeze coaching-ul. Angajații nou promovați își vor asuma mai multe responsabilități, vor face schimbări majore în abilități și performanță datorită structurii mai plate.

Coaching-ul oferă o abordare flexibilă și receptivă a dezvoltării, care poate fi livrată pe o bază personalizată și la timp, în comparație cu programele tradiționale, care se potrivesc tuturor, la fiecare câteva luni. Coaching ul poate fi folosit ca mijloc de a întreprinde intervenții preventive și proactive pentru a îmbunătăți performanța managerilor superiori/executive.

Angajații încep să ia mai mult în serios responsabilitatea dezvoltării lor personale și profesionale. Pentru a-și asuma responsabilitatea, au nevoie de sprijin și îndrumare. Coaching-ul poate ajuta astfel un individ să identifice nevoile de dezvoltare, să planifice activități de dezvoltare și să sprijine în rezolvarea personală a problemelor.

Coaching productie

Angajații preferă să învețe la lucru decât într-o sală de training, uneori. Este dovedit că oamenii sunt mai motivați și învață mai bine atunci când văd că formarea este relevantă pentru munca lor. Acest lucru se potrivește bine cu coaching-ul, deoarece se concentrează pe problemele de muncă și pe îmbunătățirea performanței la locul de muncă.

Dacă impulsul de dezvoltare se risipește după o sesiune de training, banii investiți sunt risipiți. Avantajul coaching-ului este că poate oferi suport continuu pentru planurile de dezvoltare în producție.

Coaching-ul are beneficii excepționale atât pentru organizațiile de producție, cât și pentru persoanele pe care le angajează. Coaching-ul produce o învățare de lungă durată, oferind baza pentru o înțelegere profundă și angajați care au potențialul de a continua să învețe. În plus, contribuie la un nivel ridicat de motivație și la bune relații de lucru, printre care se regăsesc: creșterea conștientizării de sine, stabilirea mai bună a obiectivelor, o viață mai echilibrată, niveluri mai scăzute de stres, autodescoperire îmbunătățită, încredere sporită, calitate îmbunătățită a vieții, abilități de comunicare îmbunătățite, finalizare sporită a proiectului, o relație mai bună cu colegii de muncă și o relație de familie mai bună.

Beneficii pentru individ – Coaching productie

Beneficii pentru organizație

 • Învață să rezolve propriile probleme
 • Îmbunătățește abilitățile manageriale și interpersonale
 • Relații mai bune cu, colegii
 • Află cum să identifice și să acționeze asupra nevoilor de dezvoltare
 • Mai mare încredere
 • Devine mai eficient, mai asertiv în relațiile cu oamenii
 • Are un impact pozitiv asupra performanței
 • Capătă o mare conștiință de sine și obține noi perspective
 • Dobândește noi abilități
 • Dezvoltă o mai mare adaptabilitate la schimbare
 • Îmbunătățește echilibrul dintre viața profesională și viața privată
 • Reduce nivelul de stres
 • Îmbunătățește productivitatea, calitatea, serviciul pentru clienți și valoarea pentru acționari.
 • Poate obține un angajament și satisfacție sporit angajaților, ceea ce poate duce la o retenție îmbunătățită
 • Demonstrează angajaților că organizația se angajează în dezvoltarea personalului său și îl ajută să-și îmbunătățească abilitățile
 • Sprijină angajații care au fost promovați pentru a face față noilor responsabilități.
 • Ajută angajații să rezolve problemele personale care ar putea afecta performanța la locul de muncă.
 • Obține un proces satisfăcător pentru autodezvoltare
 • Sprijină alte inițiative de formare și dezvoltare

Toate aceste beneficii apar datorită aplicabilității coach-ului de a folosi de tipurile de coaching în interacținea cu individul din organizația de producție.

Îmbunătățirea performanței celor mai influenți oameni din cadrul unei organizații, va avea ca rezultat succesul în afaceri. Aceste sesiuni de coaching sunt solicitate de la coachi externi. Coaching-ul executive este „calea către eliberarea nu numai a întregului potențial al carierei, ci și a întregului potential al unei organizații”. La fel ca coachingul sportiv, coachingul executiv se concentrează nu numai pe aspecte tehnice, ci și pe considerente psihologice.

Coaching productie

Accentul vizează îmbunătățirea performanței unui individ în rolul său actual la locul de muncă. Sesiunile de coaching vor varia în anumite aspecte, cu toate acestea scopul este întotdeauna de a crește eficacitatea și productivitatea angajatului la locul de muncă.

Orice activitate de coaching care are loc într-un cadru de afaceri, suprapunându-se astfel altor termeni de coaching. Sesiunea de coaching se desfășoară în cadrul constrângerilor impuse individului sau unui grup de contextul organizational.

Coaching-ul, ca orice alt proces, necesită ca fiecare pas să fie efectuat și finalizat corespunzător pentru ca întregul proces să aibă succes. Concentrarea sau ratarea oricărei etape a procesului poate duce la confuzie și la rezultate slabe.

Procesul de coaching se concentrează în principal pe două domenii: ajutarea angajaților să recunoască nevoia de a-și îmbunătăți performanța, precum și dezvoltarea angajamentului angajaților de a lua măsuri pentru îmbunătățirea permanentă a performanței. Pprocesul de coaching variază de la trei până la șase pași. Cu toate acestea, există trei pași care, în general, fac parte din proces:

 • Contractare

În această fază coachul și individual(compania de producție) dezvoltă un acord despre contractul de coaching. Aceasta include scopul coaching-ului, resursele estimate, timpul și angajamentul de confidențialitate, metodele potențiale și costurile. Vor fi mai multe conversații de planificare pentru a ajunge la un acord.

 • Colectare de date

A doua fază va consta în colectarea datelor, care poate lua formă, de exemplu, de interviuri unu-la-unu de către coach cu raportori direcți, colegi, manageri și clienți. Durata colectării datelor este determinată de obiectivele relației de coaching. Se poate face prin; indivizii înșiși, jocuri de rol, exerciții de stimulare și discuții unu-la-unu; alte persoane cheie, cum ar fi managerii, colegii sau subordonații direcți; observații prin participarea la întâlniri, urmărirea indivizilor, văzând munca lor; sau alte relații de coaching în cadrul organizației.

 • Coaching productie

În această secțiune coach-ul și persoana petrec timp pentru a analiza rezultatele și datele și pentru a concepe un plan de acțiune pentru a depăși problemele identificate. Timpul implicat depinde de cât de repede acceptă persoana instruită feedback-ul de la coach. Această fază implică în continuare întâlniri de urmărire pentru a evalua progresul, a observa interacțiunile cu clienții; oferi consiliere și sprijin; și poate ajuta individul să evalueze rezultatele progresului de coaching și să încheie sesiunile.

Procesul de coaching productie se poate împărți în următoarele etape:

 1. Analizând pentru conștientizare
 2. Planificare pentru responsabilitate
 3. Implementarea planului, folosind stiluri, tehnici și abilități
 4. Evaluarea

Coaching productie nu este considerat un eveniment limitat în timp, cu o fază inițială și o etapă finală. Este considerată o funcție continuă în cadrul unei organizații producătoare. Toți factorii care afectează procesul sunt în continuă schimbare și procesul trebuie să se adapteze la aceste schimbări constante. Cu toate acestea, este considerat crucial să se analizeze situația actuală. Atât coach-ul, cât și angajatul abordează probleme care trebuie îmbunătățite. În unele cazuri, standardele specifice stau ca bază pentru a identifica potențiale probleme, totuși, situația și obiectivele stabilite sunt cei mai influențabili factori. Coaching-ul este o funcție care îi face pe oameni să vorbească și ar trebui să fie angajatul cel care ridică problemele și își creează propriile scopuri și obiective. Structura coaching-ului este formală.

Scopul este de a considera angajatul responsabil pentru obiectivele stabilite. În unele cazuri, poate lua forma unui plan de dezvoltare structurat, dar depinde foarte mult de situație. În timpul procesului de coaching în curs, progresul și gradul de pregătire ale angajatului ar putea schimba, de asemenea, scopurile și obiectivele către un caracter mai strategic. Scopul inițial este de a face angajatul sau echipa să devină funcționale.

Coaching productie – Consultanta productie

 

Articole recomandate

Postări asemănătoare

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Ești gata să faci o schimbare?

Hai să lucrăm împreună

Ne găsești și pe

Despre autor

omuproductie

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Get In Touch

Get In Touch

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Phone

(255) 352-6258

Sună acum