b

Oamenii tăi sunt cel mai important punct forte al tău.

j

by omuproductie

}

12.11.2020

Persoanele din compania dvs. vor determina în cele din urmă succesul sau eșecul afacerii dvs.

Cliderând se efectuează un apel pentru a rezolva o problemă, de exemplu, reprezentantul asistenței pentru clienți devine furnizorul principal de servicii al clientului. Din acel moment, acel membru al personalului devine Compania pentru clientul respectiv – clientul respectiv va judeca valoarea de a face afaceri cu dvs. după experiența pe care o are cu reprezentantul respectiv de asistență pentru clienți.

În acest caz, reprezentantul asistenței pentru clienți este cea mai importantă resursă a companiei. Același lucru se poate spune despre personalul operațional care construiește și livrează produsele și serviciile pe care le oferiți clienților dvs. Practic, fiecare membru al personalului determină modul în care părțile interesate răspund la companie pe piață. Devin Compania atunci când „ating” clientul.

Vrei să rezolvi lucrurile și să începi să acționezi ca și cum oamenii tăi sunt cel mai important atu? Iată câteva lucruri pe care va trebui să te pregătești  să le faci:

  1. Viziunea dvs. de viitor trebuie să fie pe deplin dezvoltată, iar obiectivele și strategiile viitoare de furnizare a serviciilor trebuie comunicate personalului la toate nivelurile organizației. Toți membrii echipei trebuie să înțeleagă în mod clar rolul lor în furnizarea de servicii excepționale.
  2. Trebuie adoptată o vedere cu susul în jos a organizației, unde clienții sunt în vârf, cei care lucrează cu clienții sunt următorii și cei care lucrează pentru a sprijini pe cei care lucrează cu clienții sunt la treptele ulterioare. Ghici ce? Ești pe partea de jos!
  3. Compania dvs. trebuie să evalueze nivelul actual de servicii și satisfacție pentru clienți. Este necesar să se dezvoltate programe care să identifice „practicile următoare” din industrie care să fie utilizate în cadrul Companiei. Aceste programe încorporeze sisteme de măsurare și feedback care monitorizează continuu „experiența clientului”.
  4. Nivelurile de servicii între clienții interni trebuie identificate și îmbunătățite, concentrându-se pe obiectivul comun al unui serviciu superior pentru clienții externi.
  5. Noi modalități de măsurare și recompensare a performanței angajaților vor fi necesare pentru a motiva personalul din prima linie și a atinge performanțele maxime.
  6. Sunt necesare programe de conștientizare pentru a ajuta la educarea personalului cu privire la această schimbare a prerogativei și pentru a-i informa ce se așteaptă de la ei în noul mediu de lucru.
  7. Echipa de conducere trebuie să promoveze această schimbare de cultură prin acțiunile sale și să fie pregătită să gestioneze în mod activ compania prin această tranziție (furnizează conducere, sunt ambasadori ai schimbării, dar sunt în sprijinul personalului care deservește baza de clienți).
  8. În cele din urmă, strategiile pentru furnizarea de servicii nu pot fi construite pe fundații de nisip. Compania trebuie să continue să evolueze și să consolideze bazele structurale ale afacerii sale – creând un mediu de lucru în care „serviciul etanș” are un adevărat sens atât pentru personal cât și pentru părțile interesate.

Pentru a închide acest subiect, fiecare companie trebuie să pună accentul pe serviciul clienți ca mijloc de a-și menține poziția competitivă pe piață. Acestea fiind spuse, modelul de furnizare a serviciilor unei firme trebuie să evolueze și să îmbunătățească modalitățile în care clienții sunt sprijiniți. Nerespectarea acestui lucru poate amenința însăși supraviețuirea companiei

Într-adevăr, trebuie să ne concentrăm atenția asupra implementării tuturor resurselor noastre interne (adică, oameni, procese și tehnologie) pe crearea unei culturi corporative care definește succesul prin furnizarea eficientă a unui serviciu impecabil către comunitatea părților interesate.

Livrarea serviciului este „miza” necesară pentru a continua să joci. Oamenii dvs. vor stabili dacă clienții dvs. se întorc pentru mai mult sau caută o experiență mai bună în altă parte.

Articole recomandate

Postări asemănătoare

Ești gata să faci o schimbare?

Hai să lucrăm împreună

Ne găsești și pe

Despre autor

omuproductie

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Cum să(nu) investim în forța de muncă.

Cum să(nu) investim în forța de muncă.

Cum să(nu) investim în forța de muncă. Lipsa forței de muncă de pe piața locală determină companiile producătoare să-și îmbunătățească procesele din producție, prin tehnologie, eficientizare, investiție în formarea personalului, folosirea corectă a tuturor resurselor,...

Ce este sistemul 5S? Ghidul Organizarii Locului de Munca

Ce este sistemul 5S? Ghidul Organizarii Locului de Munca

Metoda 5S Metoda 5S - in acest articol vom vorbi despre sistemul 5S sau metodologia japoneza 5S care te va ajuta sa devi mai eficient la locul de munca prin organizarea spatiilor intr-un mod eficient si in siguranta. Acest sistem se concentrează prin a pune totul...

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție În acest articol vom explora responsabilitățile unui lider în procesul de producție, deoarece am întâlnit numeroși oameni cred că un un manager de produs este același lucru cu un lider de produs.  Nu este deloc...

Get In Touch

Get In Touch

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Phone

(255) 352-6258

Sună acum