b

8 modalități de a-ți dezvolta afacerea.

j

by omuproductie

}

01.09.2021

8 modalități de a-ți dezvolta afacerea.

Generarea de afaceri noi prin creșterea bazei de clienți este importantă pentru succesul afaceri tale. Cu toate acestea, uneori poate fi foarte provocator.

Iată câteva sfaturi practice pentru a te ajuta să îți dezvolți baza de clienți.

9578ffa1 3261 4506 ac58 d2b2b4642fbe 300x204 1
  1. Cunoaște-ți clienții

Înțelege nevoile clienților tăi și dezvoltă produse și servicii care să răspundă acestor nevoi. Poți obține informații despre clienții tăi personalizându-ți serviciile și încurajându-i să îți ofere feedback.

  1. Oferă un serviciu excelent pentru clienți

Asigurăte că serviciul tău pentru clienți este excepțional și mergi mai departe când poți. Clienții tăi nu numai că își vor aminti un serviciu excelent, dar vor avea și mai multe șanse să îți recomade serviciile/produsele altor firme/persoane.

  1. Hrănește clienții existenți și caută noi oportunități

Ai la dispoziție strategii pentru a susține clienții existenți, cum ar fi să rămâi în contact cu aceștia printr-un newsletter sau să îi informezi din timp despre produsele promoționale.

În același timp, caută oportunități de a obține mai multă muncă și de a vă construi baza de clienți. Asigură-te că găsești echilibrul corect între creșterea clienților și găsirea altora noi.

  1. Folosește social media

Social media este un instrument puternic pentru a-ți promova afacerea către potențialii clienți și pentru a obține informații valoroase prin „ascultare socială”. Prin intermediul ascultării sociale poți afla ce spun clienții despre tine, poți obține informații despre comportamentul lor, poți identifica cuvinte cheie și tendințe care să atragă piața ta țintă și astfel să îți îmbunătățiți serviciul pentru clienți. Rețelele sociale te pot ajuta să îți construiești profilul de afaceri și să atragi clienți noi.

  1. Participă la evenimente

Investește timp pentru a -ți construi rețelele – nu este valabil tot timpul ceea ce știi, ci pe cine cunoașteți.

Rețeaua îți permite să construiești relații cu alte persoane și să le încurajați să îți trimită clienții prin intermediul viului grai.

  1. Găzduiește evenimente

Găzduirea propriului eveniment poate fi o modalitate excelentă de a-ți cunoaște clienții și de a construi relații. Invități unii dintre cei mai buni clienți existenți și încurajează-i să își aducă prietenii.

  1. Dă înapoi comunității tale

Creșterea gradului de conștientizare a mărcii în comunitatea ta locală este o modalitate excelentă de a atrage noi afaceri. Ia în considerare sponsorizarea sau participarea la un eveniment comunitar pentru a-ți crește profilul de afaceri.

  1. Măsoară ce funcționează și rafinează abordarea pe măsură ce înaintezi

Ar trebui să monitorizezi de unde provin clienții tăi pentru a măsura dacă activitățile tale de marketing au succes sau nu. Nu îți fie teamă să experimentezi. Rafinează-ți abordarea dacă ceva nu funcționează și concentrează-te mai mult timp pe activitățile care obțin cele mai bune rezultate.

Articole recomandate

Postări asemănătoare

Ești gata să faci o schimbare?

Hai să lucrăm împreună

Ne găsești și pe

Despre autor

omuproductie

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Cum să(nu) investim în forța de muncă.

Cum să(nu) investim în forța de muncă.

Cum să(nu) investim în forța de muncă. Lipsa forței de muncă de pe piața locală determină companiile producătoare să-și îmbunătățească procesele din producție, prin tehnologie, eficientizare, investiție în formarea personalului, folosirea corectă a tuturor resurselor,...

Ce este sistemul 5S? Ghidul Organizarii Locului de Munca

Ce este sistemul 5S? Ghidul Organizarii Locului de Munca

Metoda 5S Metoda 5S - in acest articol vom vorbi despre sistemul 5S sau metodologia japoneza 5S care te va ajuta sa devi mai eficient la locul de munca prin organizarea spatiilor intr-un mod eficient si in siguranta. Acest sistem se concentrează prin a pune totul...

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție În acest articol vom explora responsabilitățile unui lider în procesul de producție, deoarece am întâlnit numeroși oameni cred că un un manager de produs este același lucru cu un lider de produs.  Nu este deloc...

Get In Touch

Get In Touch

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Phone

(255) 352-6258

Call Now ButtonSună acum