b

Fiecare criza presupune o oportunitate.

j

by omuproductie

}

11.03.2020

” Mercenarii se roaga pentru pace, dar spera sa mearga la razboi.”

fzoitus1diq

Ce vrea sa spuna acest proverb? Soldatii se roaga pentru pace din cauza ca razboiul e groaznic, fiecare persoana rationala, pana si un soldat, doreste sa-si traiasca viata in conditii de pace si pentru o perioada cat mai lunga cu putinta.

Insa doar in razboi, in momentele critice de pe campul de lupta, e posibila obtinerea unei distinctii sau a unei promovari rapide. In adancul inimii lor, mercenarii spera sa mearga la razboi pentru a-si putea demonstra calitatile.

Victor Frankl, spunea: ” Cea mai mare libertate este aceea de a-ti controla gandurile in orice imprejurare.”

Un exemplu pozitiv in acest sens este al unui director executiv a carui companie a trecut printr-un declin de 45% in materie de vanzari in mai putin de un an, ajungand sa se clatine din cauza schimbarilor din economie spunanad: nu mi-am pierdut niciodata optimismul in situatia aceea.

A mai afirmat de asemenea: ” In fiecare dimineata cand ma scol, trebuie sa iau o decizie – fie de a fi fericit, fie de a fi foarte fericit. Prin urmare iau hotararea ca in ziua respectiva sa fiu foarte fericit si ma ghidez dupa aceasta atitudine pe tot parcursul zilei, indiferent de ceea ce se intampla.”

Poti decide sa fii pozitiv, constructiv si sa privesti catre viitor. Poti considera fiecare „criza” ca fiind o „oportunitate”, chiar daca e vorba doar de oportunitatea de a creste, de a te maturiza, de a deveni mai puternic.

Articole recomandate

Postări asemănătoare

Ești gata să faci o schimbare?

Hai să lucrăm împreună

Ne găsești și pe

Despre autor

omuproductie

Comentarii

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Cum să(nu) investim în forța de muncă.

Cum să(nu) investim în forța de muncă.

Cum să(nu) investim în forța de muncă. Lipsa forței de muncă de pe piața locală determină companiile producătoare să-și îmbunătățească procesele din producție, prin tehnologie, eficientizare, investiție în formarea personalului, folosirea corectă a tuturor resurselor,...

Ce este sistemul 5S? Ghidul Organizarii Locului de Munca

Ce este sistemul 5S? Ghidul Organizarii Locului de Munca

Metoda 5S Metoda 5S - in acest articol vom vorbi despre sistemul 5S sau metodologia japoneza 5S care te va ajuta sa devi mai eficient la locul de munca prin organizarea spatiilor intr-un mod eficient si in siguranta. Acest sistem se concentrează prin a pune totul...

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție

Responsabilitățile unui lider în procesul de producție În acest articol vom explora responsabilitățile unui lider în procesul de producție, deoarece am întâlnit numeroși oameni cred că un un manager de produs este același lucru cu un lider de produs.  Nu este deloc...

Get In Touch

Get In Touch

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Phone

(255) 352-6258

Sună acum